Klubbträff

Klubbträff Rosa Huset tisd den 6 feb kl 18:30

Nu när bilderna från talangjakten är överlämnade till Linda Trapp så går vi in på andra aktiviteter inför den kommande våren. Vi kommer under kvällen ta upp förslag på aktiviteter som kan passa dom flesta medlemmarna. Det har visat sig att intresset varit dåligt i början på det nya året, och att vi då endast har varit en fem sex stycken på klubbträffarna.

Jag har just varit i kontakt med en (ev) ny medlem som har lyckats fånga fantastiska bilder av åskväder, norrsken, mm runt Moraområdet. Han kanske dyker upp redan i kväll.

Vet ännu inte om dom har öppnat Rosa Huset så vi kan få något fika på plats, annars kan vi ta med eget fika den som vill. Ingång endast stora entrèn på baksidan och två trappor upp där vi brukar hålla till.

Fyll gärna ett USB-minne med lite bilder och ta med!

Välkomna!

söndag, 4 februari, 2018 - 10:30